Oliva instal·la càmeres de videovigilància en zones rurals del terme

Les càmeres permetran tindre un major control de les diferents partides, en cas de necessitar informació d’algun possible robatori.

 

El regidor d’Agricultura, Miquel Doménech, ha informat que ja estan instal·lades i operatives les quatre càmeres de vigilància de les partides agrícoles del terme municipal d’Oliva. Aquestes càmeres permetran tindre un major control de les diferents partides, en cas de necessitar informació d’algun possible robatori. Les càmeres estan habilitades per a la lectura de matrícules, i connectades amb les dependències de la Policia Local. A més de previndre els robatoris i facilitar la seua investigació, també seran d’utilitat en cas d’incendis o qualsevol altre incident que es produïsca en el camp.

El regidor ha visitat aquest matí les ubicacions de les càmeres al costat de l’equip ROCA de la Guàrdia Civil i la Policia Local. També s’ha aprofitat per a visitar algunes plantacions d’alvocat, i s’està treballant perquè l’equip ROCA dispose d’una llista actualitzada de les parcel·les més susceptibles de robatoris, per a portar a terme tant actuacions preventives com en cas que es produïsquen robatoris.

«Vull agrair a l’equip ROCA i a la Policia Local la implicació que estan demostrant i la seua professionalitat. La seguretat del camp és fonamental per a la seua supervivència«, ha assegurat el regidor Miquel Doménech.