Oliva i Sueca acolliran la gravació de ‘Paraíso’, la nova sèrie de Movistar+

El rodatge és de 15 setmanes i compta amb Macarena García i Iñaki Ardanaz entre els protagonistes

Localitats valencianes com Oliva, a la Safor; Sueca, a la Ribera, i altres de la Marina, entre elles Xàbia i Calp, seran escenari per a la nova de Globomedia i Movistar+, Paraíso, que dirigeix Fernando Gómez Molina i que compta entre els seus protagonistes amb Macarena García, Iñaki Ardanaz i Gorka Otxoa.

Paraíso, van destacar en un comunicat des de Movistar+, és una ambiciosa producció en la qual el suspens i l’aventura es donen la mà amb l’emoció i el misteri. La sèrie gira entorn de la investigació empresa per un grup de joves després de la desaparició de tres xiques del seu entorn.

Cap a l’edat adulta

En plena transició de l’adolescència a l’edat adulta, els protagonistes travessen un moment d’incertesa i emocions a flor de pell, on tot es viu per primera vegada i apareixen sentiments com la soledat, la pèrdua, l’amor i l’amistat. Un viatge cap a la maduresa, que també apel·larà a la nostàlgia dels espectadors a través de l’ambientació de l’Espanya de 1992.

El rodatge es prolongarà durant 15 setmanes en diferents localitzacions d’Alacant (Benidorm, Altea, Xàbia, Santa Pola, Calp, Parc Natural de Serra Gelada i l’Alfàs del Pi), València (Parc Natural de l’Albufera, Sueca; El Perelló, Xilxes; Requena; Oliva i Villargordo del Cabriel), i Madrid. ‘Paraíso’ constarà de set episodis de 50 minuts de duració.

Referents de l’adolescència

Segons va explicar el mateix González Molina, la sèrie naix de la seua “il·lusió per contar una història fantàstica que connecte amb els referents de la nostra adolescència: el cinema de Spielberg, la sèrie V, però també Estiu Blau o Companys. I connectar-los amb les històries que m’ha agradat contar al cinema: relats èpics, emocionals, que busquen abans de res el gaudi de l’espectador. Paraíso és un viatge al cinema d’entreteniment que ens apassionava i ens va fer dedicar-nos a això, però també un relat sobre la pèrdua i sobre la dificultat de ser adolescent quan eres diferent».