Obri de nou el parc de la plaça Marina Espanyola a Alzira

El parc ha estat remodelat per a millorar l’aparença i seguretat de la zona de jocs infantils

El parc situat a la plaça de la Marina Espanyola obri de nou els seus jocs. Este parc ha estat tancat a causa de les remodelacions que s’han realitzat per tal de millorar-lo, unes tasques de necessàries que s’han dut a terme per l’empresa adjudicatària del manteniment de parcs i jocs infantils.

Entre les millores que s’han realitzat ha estat la retirada total de les lloses de cautxú que s’han substituït per una base uniforme d’este mateix material d’uns 3 a 7 centímetres de grossària. A més s’han acolorit de verd i groc les zones de seguretat dels jocs. Entre les actuacions que s’han dut a terme també ha estat la retirada d’un joc perillós i la instal·lació d’una zona de gespa artificial.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “Els xiquets i xiquetes d’Alzira tenen dret de jugar en parcs segurs i adaptats a les seues necessitats, és per això que des de la regidoria treballem per mantenir i condicionar totes les zones de jocs infantils. El parc de la Marina Espanyola és un dels més utilitzats per les xiquetes i xiquets de la nostra ciutat, és per això que s’ha millorat este espai perquè els més menuts puguen gaudir i jugar de cara al nou curs escolar.”