Música i tallers en la segona jornada de la Fira Gastronòmica de Vilallonga

Molta música en la segona jornada de la Fira Gastronòmica de Vilallonga

La localitat de Vilallonga viu este cap de setmana dos intensos dies de gastronomia i festa. La població celebra la XII Fira Gastronòmica amb un complet programa d’activitats que converteixen esta localitat de la Safor en una de les millors alternatives per gaudir del cap de setmana.

Diumenge a les 8.30 hores arrenca la Marxa Senderista de l’Agrupació Muntanyista de Vilallonga amb una durada de quatre hores des de la Font dels Setze Xorros. A les 9.30, aprofitant la commemoració del 8 de març, se celebra la Cursa de la Dona. Un hora després, a la Casa de Cultura, començarà la «volta de Reconeixement i degustació d’herbes mengívoles» amb Ausiàs Jordà, una de les novetats d’esta edició.

A les 11 s’obre la Fira amb el grup «El Comboi». I, a l’igual que el dissabte, fins les 14 hores hi haurà jocs i activitats infantils al Passeig. Una de les propostes més atractives per als més menuts és el taller d’art infantil «Cuinar artísticament el Blat Picat» amb l’Associació Cultural Artristres.  A les 12.30 hores serà el torn de la Muixeranga de la Safor.

A les 16:00 hores es podrà gaudir d’un concert de música festera a càrrec de Grup Musical El Comboi i a les 18:00 agafarà el relleu «Música en Dansa» amb la banda de Villalonga i la col·laboració dels alumnes de Pamela Gregori a l’auditori. A les 20:00, a l’Auditori, es posarà punt i final a la XII Fira Gastronòmica