Montaverner tanca amb èxit una nova edició del MONDOC

Esta nit conclou la 13a edició de la Mostra de Documentals amb l’entrega dels Premis MON·DOC i el Premi del Públic

Un any més MON·DOC continua creixent i portant el millor cinema documental a Montaverner. L’edició d’enguany es tanca amb un gran èxit de públic a totes les sessions i amb la visita de 8 dels directors i directores convidats, els quals han reconegut el treball i l’esforç que es fa per portar endavant un festival amb la rellevància que ja ha aconseguit MON·DOC a un poble xicotet com Montaverner.

Hui a les 20.00h donarà inici la gala de cloenda en la qual s’entregaran els dos Premis MON·DOC (Millor Llarg i Millor Curt Documental) i el Premi del Públic. Els jurats de les dues categories del Premi MON·DOC han destacat la qualitat dels documentals finalistes i des de l’organització de la Mostra expliquen que el públic assistent, que és qui ha triat el guanyador del Premi del Públic, també s’ha mostrat molt satisfet amb els documentals programats. Tot açò és el que anima i encoratja els treballadors de l’Ajuntament que porten avant esta iniciativa a seguir lluitant per consolidar més encara i fer créixer MON·DOC any rere any.

A més per finalitzar la gala es projectarà el documental ‘La Club Virginia’, del director Manuel Iborra. Un treball que ens porta 30 anys enrere, al rodatge de la pel·lícula del mateix director ‘Orquesta Club Virginia’ a través d’entrevistes i declaracions de part dels actors, actrius, tècnics, etc. Antonio Resines, Jorge Sanz, Emma Suárez, Enrique San Francisco o Juan Echanove es posen davant la càmera per recordar anècdotes i curiositats sobre el rodatge d’aquella pel·lícula. Este documental arriba a MON·DOC només dues setmanes després de la seua estrena comercial a les sales de tota Espanya. Una oportunitat de vore cinema documental i d’actualitat.