Montaverner obri el termini de presentació de documentals per a la 13a edició del MON·DOC

La Mostra Internacional de Cinema Documental de Montaverner se celebrarà del 19 al 27 de novembre.

 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner acaba de publicar les bases del 9é Premi MON·DOC, el qual forma part de l’13a edició de la Mostra Internacional de Cinema Documental d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida, que es celebrarà del 19 al 27 de novembre.

De l’1 al 30 d’abril,els participants podran presentar els seus treballs a través de les dues plataformes en línia habilitades per a tal efecte: clickforfestivals i festhome.

Els documentals es dividiran en dues categories segons la seua duració; curts per aquells de menys de 60 minuts i llargs per als que tinguen una duració igual o superior als 60 minuts.Podran inscriure’s documentals produïts a Espanya des de l’1 de gener de 2020endavant.

Després de l’èxit de públic dela passada edició, MON·DOC 2020continua apostant pel gènere documental com a mitjà per a donar a conèixer la realitat que ens envolta i portant fins al cor de la Vall d’Albaida el millor cine documental nacional i internacional. Les bases i la informació per a presentar els documentals a concurs estan disponibles a la web de la Mostra: http:\\montaverner.es/mon-doc