Montaverner lliura els xecs bebè per fomentar la natalitat i ajudar a les famílies.

Durant el present any s’han beneficiat del xec-bebé 6 famílies de la localitat

L’Ajuntament de Montaverner ha lliurat aquesta setmana els xecs bebe de les famílies que l’han sol·licitat durant el segon semestre de 2022. L’ajuda municipal té com a objectius incentivar els naixements o les adopcions a Montaverner i ajudar a les famílies en part de les despeses derivades dels nous membres de la unitat familiar, expliquen des del govern que presideix Jorge Boluda.

Els destinataris, sol·licitants de les ajudes (de 250 euros), poden ser els progenitors o adoptants del xiquet/xiqueta, titulars del Llibre de Família en el qual figure registrat el seu naixement o adopció. Durant aquest any 2022 s’han lliurat 6 xecs i des que es va posar en marxa aquesta iniciativa l’any 2020, s’han beneficiat un total de 23 famílies del poble.

L’Alcalde, Jorge Boluda, ha assegurat la continuïtat de l’ajuda per a l’any vinent 2023 ja que té molt bon acolliment entre els nous pares i mares. “Volem continuar apostant per aquesta ajuda. El naixement d’un nou bebè suposa una despesa extra per a les famílies i la nostra voluntat és continuar ajudant-les i fent-los fàcil el començament d’aquesta nova etapa”.