Mig miler de persones omplin la tercera edició del Potries Music Fest

El festival s’ha celebrat amb totes les mesures previstes per la crisi sanitària

Potries ha celebrat este passat cap de setmana la tercera edició del seu festival intercultural Potries Music Fest. L’esdeveniment, que ha tingut lloc durant tres dies, ha acumulat més de 500 persones que han acudit a gaudir de la programació.

El festival s’ha celebrat amb totes les mesures i protocols de seguretat i higiene previstos per la crisi sanitària.

Al llarg de les nits de divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 d’agost, Potries ha acollit al seu recinte firal i la seua Església propostes musicals diverses, des de l’espectacle infantil La Bruixa Ma-Maduixa, fins a les improvisacions de La Cris o la música del Quintet Verger, passant pels cantautors Ona Nua i Clara Andrés, el trio de jazz de Clara Juan, o MónDuo.

El director artístic del festival, Ausiàs Garrigós, ha valorat que “el Music Fest ha tingut molt bona acollida, donada la situació que vivim. És important continuar apostant per la cultura, perquè la necessitem i ens necessita”. El director ha agraït l’aposta de Potries per continuar amb la programació del festival en uns temps molt difícils per al sector.

Per la seua banda, l’alcaldessa de l’Ajuntament de Potries, Assumpta Domínguez, ha apuntat que “s’ha fet un esforç molt gran per a mantindre els recursos destinats al festival i alhora fer front a totes les necessitats derivades de la crisi sanitària”. Alhora, Domínguez ha agraït les “aliances entre distintes administracions” per tal que la tercera edició del Potries Music Fest s’haja pogut celebrar, referint-se a la implicació de l’Institut Valencià de Cultura, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Espot, de les àrees de Cultura i de Turisme de la Diputació de València, i de Turisme Comunitat Valenciana.

L’alcaldessa tancava el festival amb un “llarga vida al Potries Music Fest”, de manera que assegurava la continuïtat d’esta proposta cultural del poble de Potries, la comarca de la Safor i el territori valencià. El festival va celebrar la seua primera edició l’any 2018 coincidint amb el fet que Potries ostentara el distintiu de Capital Cultural Valenciana.