L’urbanització Monterrey de El Real de Gandia tindrà aigua potable en 2023

L’actuació contempla una inversió de 295.103 euros sufragats per l’administració autonòmica.

El Preventori Infantil i els veïns de la urbanització Monterrey, al Real de Gandia, tindran aigua potable en 2023. La Direcció General de l’Aigua de la Generalitat ha adjudicat l’obra de connexió amb el sistema d’alta de la Safor per a subministrar aigua potable a la urbanització i al centre socioeducatiu.

L’alcalde del Real del Gandia, Gustavo Mascarell, destaca l’esforç i compromís de les administracions per resoldre una demanda històrica. “Tot va començar en 2015, quan entrem en el govern i signem un conveni amb la Diputació pel qual se’ns van concedir 300.000 euros per a poder realitzar una primera fase. En la segona fase hem mantingut moltes reunions amb la Conselleria que van donar com a resultat la inclusió del projecte en els Pressupostos de 2022 perquè l’obra estiguera adjudicada i poguera començar en 2023, com així serà”. Mascarell va expressar la seua satisfacció perquè es desbloquege aquest projecte, “Estic molt content que es faça realitat aquesta demanda històrica i aquesta necessitat per als veïns i veïnes i l’alumnat del CAES La nostra Senyora de l’Empara».

Tal com ha confirmat la Direcció General de l’Aigua les obres començaran les pròximes setmanes. L’actuació serà a càrrec de l’empresa Senda Desenvolupament d’Infraestructures i Medi Ambient per un import de 295.103 euros sufragats per l’administració autonòmica. El termini per a l’execució de l’obra és de 6 mesos.