El Trinquet Municipal d’Alzira millora la seua accessibilitat

L’actuació serà possible gràcies a una subvenció de 10.400 euros de la Generalitat

La Conselleria d’Esports ha atorgat a l’Ajuntament d’Alzira una subvenció de 10.400 euros per executar les obres d’adequació del Trinquet Municipal perquè siga totalment accessible i no dificulte la mobilitat de cap persona.

Les obres consisteixen en una sèrie de rampes d’obra en l’exterior que faciliten la integració i ús, així com la col·locació de rampes de goma a l’interior que salven els desnivells existents entre diferents paviments facilitant l’accés.

El projecte inicial de Trinquet municipal d’Alzira redactat l’any 2010 no va deixar previst l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda des del pàrquing de l’edifici a l’interior d’aquest. D’igual forma també existeixen desnivells entre els corredors de l’edifici i les zones de joc i graderies que, encara que de menys importància també representen un impediment per a l’accés de les persones amb mobilitat reduïda.

Es completaran les actuacions a l’interior amb la col·locació de dues rampes de goma amb desnivells adaptats que permeten tant l’entrada al terreny de joc com a la zona de graderies on se situen els espectadors que accedeixen al recinte amb cadires de rodes.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat que “Alzira treballa per a ser una ciutat integradora i accessible a totes les persones, és per això que era necessari acomplir este projecte d’adequació i mobilitat d’una instal·lació com és el Trinquet Municipal que ha vist augmentada de forma considerable la seua ocupació, incrementant en nombre d’esportistes com de competicions. Estes obres seran possibles gràcies també a la subvenció de 10.400 euros de la Conselleria”.

Click here to change this text