L’IES Gregori Maians d’Oliva presenta la segona edició de la seua Fira Turística

Realitzada per l’alumnat de 1r d’ESO, i amb la col·laboració de l’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior

La segona edició del Gregori Tour ha estat tot un èxit. Els projectes globals amb la metodologia ABP (Aprenentatge Basat en Projectes) impregnen el dia a dia de l’IES Gregori Maians d’Oliva. En quatre dies l’alumnat va aconseguir el repte de crear una fira de Turisme, que van presentar ahir dimecres, 21 de desembre. Ells i elles amb els rols de documentalista, dissenyador o dissenyadora gràfic, productor o productora audiovisual i tècnics creatius han creat mapes interactius, tríptics, vídeos promocionals i expositors amb la gastronomia de la ciutat i marxandatge.

En aquest projecte l’alumnat de 1r d’ESO del centre ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Jardineria i Floristeria. Aquesta col·laboració i treball ha aconseguit endinsar al públic assistent, i a les autoritats que van estar presents en la inauguració, en una vertadera Fira de Turisme Internacional, la Gregori Tour.

L’alcaldessa, Yolanda Balaguer, per la seua banda, va declarar que «l’aliment s’ha convertit en una experiència que ens mostra la cultura, les tradicions i els costums de cada lloc i, en aquesta ocasió, l’alumnat ens ha delectat amb una degustació fantàstica que ens ha traslladat arreu del món.»