L’escoleta El Caragol d’Oliva inicia un ambiciós projecte de renovació de les instal·lacions

La remodelació i rehabilitació del centre educatiu té un pressupost de 59.000 €

 

L’EIM El Caragol, va ser construïda en l’any 1975 i després de diversos estudis, el Departament d’Educació amb el consens de la comunitat educativa i l’AMPA ha traslladat a la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Ana Morell, la necessitat d’una reforma i habilitació del pati Sud. I la edil ha decidit que s’actue ja, prioritzant aquesta actuació en el calendari de projectes a executar.

Entre les actuacions acordades i que ja han començat a realitzar-se es troben les següents intervencions:

Remodelació completa del paviment del pati.
Creació d’espai d’obres amb pèrgola fixa i toldos de colors.
Construcció d’un aseo a l’exterior.
Incorporació d’arbrat i gespa artificial.
Renovació completa dels jocs infantils.
Creació d’un sistema de recollida de pluvials i canvi de pendents per tal evitar l’entrada d’aigua al centre.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat a les mares i pares dels xiquets i xiquetes de l’EIM El Caragol perquè les obres amb més complicacions ja s’han realitzat. És a dir, ja s’ha alçat del paviment per tal d’instal·lar la nova xarxa de sanejament d’aigües pluvials i s’està deixant enllestida la col·locació de la solera.

Aquesta necessària i ambiciosa obra de remodelació i rehabilitació del centre educatiu té un pressupost de 59.000 € i el temps d’execució serà de dos mesos. S’han habilitat nous espais a l’exterior per tal de garantir que els xiquets i xiquetes puguen continuar gaudint del seu entorn.

La vicealcaldessa i regidora d’Educació ha volgut “agrair la col·laboració i comprensió dels pares i mares. De segur que en breu podrem gaudir d’un nou espai que fomente nous sistemes d’aprenentatge col·laboratiu i experimental”.