L’Escaleta, Casa Manolo i Sents revaliden els seus «sols» de la Guia Repsol 2021

Cocentaina, Daimús i Ontinyent es mantenen en la llista d’estes prestigioses disticions que atorga la Guia Repsol als millors restaurants i cuiners d’Espanya i Portugal. 

 

La Comunitat Valenciana suma tres nous restaurants distingits amb Dos Sols Guia Repsol. Es tracta de Casa Pepa, en la localitat alacantina d’Ondara; Calç Paradis, a la Vall d’Alba (Castelló); i  Saiti, a la ciutat de València. L’Escaleta a Concetaina amb tres sols, Casa Manolo a Daimús amb dos i l’ontinyentí Sents amb un, es mantenen en la llista d’estes prestigioses distincions que es concedeix la Guia Repson als millors restaurants i cuiners d’Espanya i Portugal. 

Els establiments reconeguts per la Guia Repsol s’han donat a conèixer en un acte celebrat en el Teatre Reina Victòria de Sant Sebastián que ha suposat “la culminació d’un any difícil” i pretén inocular “una dosi d’il·lusió per a afermar l’enlairament del sector gastronòmic”, afirmen els responsables de la iniciativa.

En aquesta edició de 2021, s’estrenen a més amb Un Sol Repsol diversos restaurants de la Comunitat, com Arrels (a Sagunt), Entrevins, La Sastrería i Toshi, a València, i El Xato, a Alacant.

Amb les noves incorporacions, la Comunitat Valenciana suma un total de 50 restaurants guardonats: 4 amb Tres Sols, 17 amb Dos Sols i 29 amb Un Sol Guia Repsol.