Les platges de Oliva estrenen la temporada 2020 amb mesures de seguretat

La delegació de Platges i Creu Roja Oliva han treballat per adaptar les platges a les mesures de seguretat contra el COVID19

Este dissabte 13 de juny,  va començar la temporada de bany a les platges d’Oliva.  Aquest període, que finalitzarà el 13 de setembre, comprèn 26 dies de temporada baixa (13 i 14 de juny, de l’20 a l’30 de el mateix mes i de l’1 a l’13 de setembre) i 62 dies de temporada alta (juliol i agost).

Servei de vigilància i salvament per a la temporada de bany a les platges d’Oliva

El dispositiu de vigilància, salvament i socorrisme s’oferirà als usuaris de les platges d’Oliva durant tots els dies inclosos en la temporada de bany de 11:00 a 19:00 hores.
Per a aquest estiu, les platges d’Oliva compten amb 19 punts de vigilància i 46 socorristes aquàtics, a més de 4 punts de primers auxilis (2 bases i dos auxiliars), dos TES (tècnic d’emergències sanitàries) i una DUE (infermera), ambulància, dues quads de salvament i dues motos nàutiques.

Pel que fa als serveis de bany adaptat cal dir que, per a aquesta temporada, es compta amb 4 auxiliars de bany per al servei que funcionarà tots els dies de 11:00 ha 13:00 h de dilluns a diumenge, a més de les vesprades de divendres , dissabte i diumenge de 17:00 ha 18:30 h. Per tant, des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, els punts d’atenció a l’bany adaptat seran a la platja Pau Pi (plaça Europa) i a Aigua Morta al carrer Jacomar (Urbanització Sant Ferran). La dotació per cadascuna de les platges accessibles és de dos auxiliars de bany, una cadira amfíbia i un joc de crosses.

Mesures AntiCovid

Tant la delegació de Platges com Creu Roja Oliva han fet un esforç molt important per a adaptar tots els serveis a les mesures de seguretat establertes contra el COVID19.