L’Ajuntament d’Oliva i Caixa Popular signen un acord per a afavorir el finançament a emprenedors i autònoms

 La línia Emprén posarà a l’abast préstecs, amb millors condicions, per a tota persona que vulga posar en marxa el seu projecte professional.

El Departament d’Ocupació i Empresa, que dirigeix Kino Calafat, i el director de l’oficina de Caixa Popular a Oliva, Rafael Pérez Fluixà, han acordat establir un conveni de col·laboració que millorarà el finançament d’emprenedors i emprenedores.

L’acord, que s’ha firmat aquest matí per part de l’alcaldessa de la ciutat, Yolanda Balaguer i el representant de l’entitat financera, suposa una col·laboració que permet oferir als emprenedors i emprenedores una alternativa de finançament anomenada Línia Emprén.

Aquest nou projecte de col·laboració permet obtindre préstecs amb millors condicions a persones autònomes, petites i mitjanes empreses, amb menys de dos anys en funcionament, que tinguen previst renovar, ampliar, reposicionar, millorar un negoci d’índole comercial o empresarial així com llançar un projecte emprenedor en l’àmbit geogràfic localitat d’Oliva.

Tant l’administració local, com l’entitat financera són conscients de la importància que té el teixit social i econòmic d’Oliva i per aquest motiu s’ha volgut donar suport a projectes emprenedors i d’autoocupació. Aquest conveni oferix vies de finançament per a aquelles persones que vulguen desenvolupar projectes

El Departament d’Ocupació i Empresa d’Oliva estudiarà les propostes presentades pels interessats o interessades, valorarà el pla d’empresa del projecte i realitzarà un informe tècnic en el qual es valorarà des del seu punt de vista, la viabilitat o no d’aquest, i que les persones interessades presentaran per duplicat en l’Oficina més pròxima de Caixa Popular.

Aquest Conveni de col·laboració tindrà vigència durant un any, però amb la possibilitat de pròrroga si les condicions i les circumstàncies del mercat permeten acordar la subscripció d’un nou conveni adaptat, i d’aquesta manera continuar amb aquesta col·laboració.

El regidor de l’àrea, Kino Calafat ha agraït a Caixa Popular «la seua implicació en afavorir el dinamisme econòmic de la ciutat, ajudant que els emprenedors i emprenedores no tinguen un mur insalvable a l’hora d’afrontar nous reptes, nous projectes, noves idees a tirar endavant i que de segur enriqueixen la pluralitat de serveis que oferim i oferirem a Oliva», ha declarat Calafat.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Oliva ha remarcat la idea que “les institucions públiques han d’estar sempre al costat de la seua gent facilitant-los la vida i millorant el seu benestar i això passa necessàriament per donar suport als nous projectes que desenvolupen els emprenedors i emprenedores d’Oliva”, ha declarat Balaguer. «El teixit social i econòmic de la nostra ciutat necessita aquestes noves iniciatives per a regenerar-lo, fer-lo créixer i reforçar-lo i l’Ajuntament d’Oliva sempre estarà ahí per a fer-ho possible.» Ha conclòs l’alcaldessa.

Les persones interessades a rebre més informació poden adreçar-se al Departament d’Ocupació i Empresa situat al Carrer Constitució núm. 2, 2a planta. Bé en persona, o través de les vies de comunicació, telefonant al 96 285 17 43 o escrivint al correu electrònic: ocupacioiempresa@oliva.es.