Les obres de renovació urbana del Centre Històric d’Oliva entren en la recta final

Les actuacions, que finalitzaran en 3 setmanes, formen part del programa ARRU de regeneració urbana del nucli antic i suposen una inversió de 331.106,01 euros

 

L’alcalde d’Oliva, David González, i el regidor de Vies Públiques, Miquel Doménech, han visitat este matí les obres de reurbanització que contemplen l’eixamplament del carrer del Ponent fins als 6,5 m, la construcció d’una nova escala, més segura, i la pavimentació dels carrers de sant Pancraci, dels Serrans i part del carrer Divina Gràcia, millores en l’enllumenat públic, accessibilitat, així com millores en el sistema de clavegueram.

Els treballs es van iniciar en juliol de 2020 i la seua finalització estava prevista per a desembre del mateix any, però un problema en el subministrament del material ha generat que l’acabament es retrasse 5 setmanes, de manera que la totalitat dels treballs estaran finalitzats a mitjans del més de febrer.

El programa de reurbanització està inclòs dins del Programa de Foment de la Regeneració i Renovació Urbana del Nucli Antic de la ciutat d’Oliva, conegut com a ARRU, cofinançat entre el Ministeri de Foment, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Oliva. Pròximament està previst l’inici de les obres de reurbanització del Carrer St. Vicent, així com altres actuacions en l’àmbit del casc antic que es donaran a conéixer.