L’Alcúdia de Crespins ven en un mes els bons de consum de suport al comerç local

En la tercera campanya Va de bons!, s’han venut més de 30.000 €

Un mes després de l’inici de la III campanya de bons de consum al comerç local de l’Alcúdia de Crespins, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, ja s’han venut la totalitat dels 30.000 € invertits amb l’objectiu de dinamitzar el consum en els establiments participants en la campanya.

L’Ajuntament va posar a la venda el passat 15 de març un total de 1.100 bons, que s’han pogut adquirir a través de la plataforma creada a aquest efecte per Caixa Ontinyent a un preu de venda de 10 i 20 € canviables pel doble del seu valor en els més de 40 establiments adherits a aquesta tercera campanya.

El regidor de l’àrea, Pedro García, es mostra molt satisfet per l’acolliment que aquesta tercera edició ha tingut per part de les veïnes i veïns, alguns dels quals no havien participat de les anteriors campanyes per diferents motius. Per a García, això demostra que «la tercera edició ha arribat a molta més gent que ha demostrat el seu interés en participar d’aquesta».

Consum de proximitat

Per a García amb aquesta iniciativa, donada l’actual situació d’inflació econòmica, «a banda de fomentar el consum en el nostre comerç de proximitat, pretenem continuar pal·liant la butxaca dels nostres ciutadans amb una aportació directa per veïna i veí major d’edat de 40 €».

Així mateix, el regidor ha manifestat el seu desig que aquesta ajuda s’aprofite per a algunes ocasions com especials com el Dia de la Mare o les pròximes festes de Sant Onofre, ja que com ha recordat els bons es poden consumir fins al pròxim 15 de juliol.

Finalment, anima als comerços que no han participat de l’actual campanya a participar de les pròximes i agraeix el personal de l’Ajuntament i als comerços participants que col·laboren en aquesta campanya «el seu treball perquè aquesta tercera edició de Va de Bons haja sigut un èxit».