L’Alcúdia de Crespins sol·licita la participació ciutadana per a elaborar el Pla de Mobilitat Urbana

L’objectiu del nou PMUS és apostar per l’increment de la mobilitat a peu, així com potenciar sistemes de transport més sostenibles al poble

 

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins sol·licitarà la participació directa dels seus ciutadans per a elaborar la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible(PMUS) del municipi. L’objectiu principal d’aquest estudi és millorar la mobilitat dels residents del municipi, afavorint i apostant per l’increment de la mobilitat a peu i potenciar sistemes de transport més sostenibles com l’ús de la bicicleta i reduir, així, el transport privat a motor.

Com ha explicat el regidor de Mobilitat, Pepe Garrigós, amb aquesta pla “pretenem definir les línies d’actuació que han de governar la mobilitat urbana els pròxims anys al poble”, per això, des del consistori “volem comptar amb la col·laboració i participació de la ciutadania, ja que la nostra intenció és conéixer diferents opinions i dissenyar conjuntament el Pla”.

Per aquesta raó, i sempre tenint en compte la situació d’emergència sanitària, s’ha organitzat per al dilluns, 30 de novembre, de 19 a 20 hores a la Sala Generalitat una sessió informativa amb un taller de participació amb els agents socials.

L’objectiu d’aquest, com ha subratllat Garrigós, és formar grups de treball i, dirigits pels tècnics redactors del PMUS, “crear un debat, una font d’idees, suggeriments i peticions i entre totes i tots repensar el futur pla i els eixos principals d’actuació per millorar la mobilitat del futur al nostre poble”.