11 persones comencen a treballar a Carcaixent per atendre necessitats derivades de la COVID-19

Les persones seleccionades desenvoluparan tasques diverses en els centres escolars, Brigada d’Obres i Serveis, instal·lacions esportives i OAC

 

Esta setmana s’han incorporat les onze persones seleccionades de la borsa d’operaris i operàries de serveis múltiples que desenvoluparan tasques en diferents instal·lacions municipals durant 6 mesos a jornada completa. Concretament, 5 persones han estat destinades als centres educatius per reforçar les tasques del personal de consergeria, 3 persones s’ha incorporat a la Brigada d’Obres i Serveis Municipals, 2 persones en instal·lacions esportives i una persona per a vigilància i control de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

La posada en funcionament d’esta borsa forma part del Pla de Reactivació Econòmica Local iniciat al mes de maig per fer front a la situació derivada de la pandèmia sanitària i que contempla un paquet de mesures econòmiques i socials per dinamitzar el teixit empresarial local i atendre a les persones en situació de vulnerabilitat.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha destacat la importància de generar ocupació per part de les administracions públiques en este moment, «més que mai hem de ser sensibles a la situació que està vivint la ciutadania i per això no vam dubtar en crear esta borsa amb la que col·laborem en la millora econòmica de les nostres famílies i, paral·lelament, ampliem la garantia de prevenció i seguretat en l’ús dels serveis públics oferits”.

Ecovid

En la mateixa línia, està prevista la contractació de sis persones més dins del programa Ecovid, projecte creat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb l’administració local amb l’objectiu de brindar una oportunitat laboral a aquelles persones majors de 30 anys que es troben sense treball. Les persones interessades no hauran de realitzar cap tràmit,  solament estar inscrites com a desocupades en Labora, des d’on es farà la crida i selecció. Tindran preferència aquelles persones que  han perdut el seu treball com a conseqüència de la Covid-19 i les que no estiguen percebent prestacions o subsidis per desocupació.