Home Actualitat L’Ajuntament del Real de Gandia adjudica les obres del Pavelló Esportiu Municipal

L’Ajuntament del Real de Gandia adjudica les obres del Pavelló Esportiu Municipal

L’Ajuntament del Real de Gandia adjudica les obres del Pavelló Esportiu Municipal

Les obres s’iniciaran en breu i el termini d’execució de les obres és de 8-10
mesos

El Real de Gandia comptarà amb un pavelló cobert que es construirà en l’Avinguda de la Pau, al costat del carrer de Pilota. Dilluns passat 13 de maig, en sessió plenària, es va aprovar l’adjudicació de les obres del Pavelló Esportiu Municipal del Real de Gandia. Aquesta adjudicació va comptar amb els vots a favor de l’equip de govern (PSPV i Compromís) i l’abstenció de l’oposició (PP).

L’obra ha sigut adjudicada a l’empresa DOALCO, S. a. per un import total de 810.018,25 euros. D’aquesta quantitat, La Diputació de València aporta 319.613,85 euros i l’Ajuntament 490.404,40 euros. Les obres s’iniciaran en breu i el termini d’execució està previst entre 8-10 mesos.

Es pretén construir una instal·lació esportiva, que puga acollir tant entrenaments com competicions oficials. Aquest espai esportiu, de 1.300 metres quadrats albergarà la pràctica del voleibol, bàsquet i futbol sala.

També comptarà amb una dotació d’espai per a graderies de públic, així com
vestuaris suficients per als equips i arbitratge, magatzem, administració i infermeria.

Aquest projecte, “era una necessitat per al nostre municipi i una demanda històrica i d’anys dels clubs i esportistes del Real i que ara, per fi, serà una realitat. En uns mesos, els equips locals tindran el pavelló tant per a entrenar entre setmana, com per a jugar partits de competició els caps de setmana” afirma l’alcalde del Real Gustavo Mascarell.

“Aquesta obra és en una prioritat per a l’executiu, com ja ho van ser la millora del camp de futbol, de la piscina municipal, del carril bici, de la pista de petanca o de la instal·lació dels aparells de gimnàstica a l’aire lliure que s’han dut a terme durant aquests últims 4 anys, realitzant moltes inversions en l’àmbit esportiu” comenta Mascarell.