L’Ajuntament del Real de Gandia obri la convocatòria per a la concessió d’ajudes de material escolar

L’import total ascendeix a un total de 9.000€ que es repartirà en beques de fins a 40€ per a Primària i de fins a 60€ per a Infantil i ESO

L’Ajuntament del Real de Gandia continua la seua política d’ajuda als veïns, i ho fa amb una nova convocatòria de beques, en aquest cas, per a l’adquisició de material escolar per al curs 2020-2021, a través de la qual seran atorgades les ajudes per a material escolar dels cursos d’Educació Infantil, de Primària i de l’ESO.

Així,des de l’Ajuntament “complim amb el nostre compromís de contribuir a l’educació dels xiquets, ajudant d’aquesta manera al fet que les famílies adjudicatàries puguen sufragar en part la volta al col·legi dels alumnes i les alumnes i el fem creant aquesta nova convocatòria de beques”, va explicar l’alcalde, Gustavo Mascarell.

El termini de sol·licitud es troba obert fins al pròxim 22 d’octubre i han de presentar-se en el Registre de l’Ajuntament.

Inversió de 9.000 €

La partida que ascendeix a un total de 9.000€ es repartirà en beques de fins a 40€ per a Primària i de fins a 60€ per a Infantil i ESO.

“Des de l’equip de Govern continuem amb la nostra línia de treball, donant suport a les famílies, en aquest cas amb unes noves ajudes a través de les àrees d’Educació
i de Serveis Socials. Ajudes que continuaran en els pròxims anys i amb les quals esperem alleujar en part la situació de les famílies que s’acullen a aquestes”, va detallar Mascarell.