L’Ajuntament de Xàtiva trau a licitació el contracte per a les obres de construcció del nou aparcament al Lluís Alcanyís

Les ofertes per a l’ampliació del pàrquing ubicat a l’hospital es poden presentar fins el proper 16 de maig

L’Ajuntament de Xàtiva ha tret a licitació el contracte per a les obres de construcció de l’aparcament municipal en l’entorn de l’hospital Lluís Alcanyís, que compta amb un pressupost base de 190.515 euros. Les propostes es podran presentar fins el proper 16 de maig.

La parcel·la on s’ubicarà aquest aparcament estava destinada a la producció agrícola, i va ser adquirida per l’Ajuntament per tal d’ampliar la zona de pàrquing dels usuaris de l’hospital, ja que les places existents en l’actualitat no són suficients per al volum d’usuaris i treballadors que utilitzen diàriament les instal·lacions, havent d’aparcar als vorals dels vials d’accés a l’hospital i en les eixides, amb el conseqüent perill per al trànsit i per als propis usuaris.

186 noves places

L’objectiu és connectar l’esmentat aparcament amb l’aparcament existent i facilitar la seua eixida mitjançant dos accessos directes cap al vial que connecta amb la carretera. L’aparcament compta amb 168 places, sent sis d’elles reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Els licitadors hauran de preparar i presentar les seues ofertes obligatòriament de forma electrònica a través de l’eina de preparació i presentació d’ofertes de la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

«Aquesta és una demanda llargament realitzada pels usuaris i treballadors de l’hospital Lluís Alcanyís , que finalment ha estat assumida i gestionada pel nostre Ajuntament amb el cofinançament de la Diputació de València. Avant sempre amb les infraestructures sanitàries», ha manifestat el regidor d’Urbanisme Ignacio Reig.