L’Ajuntament de Miramar inicia la instal·lació d’un parc caní a la platja de Miramar

El nou parc caní comptarà amb un circuit caní amb mobiliari per a l’esbarjo dels gossos, una font específica per als animals i un parc de sorra

 

L’Ajuntament de Miramar ha començat les obres per a instal·lar un parc caní a la platja de Miramar amb una inversió de 29.648,38 euros, finançat íntegrament amb fons propis municipals.

El nou parc caní, que estarà situat al Parc de la Safor, en l’avinguda de les Corts Valencianes, comptarà amb 1.700 m² de superfície aproximadament i tindrà un circuit caní amb mobiliari per a l’esbarjo dels gossos, una font específica per als animals i un parc de sorra, aquest espai estarà condicionat amb dues papereres amb bosses per a recollir els excrements. A més, aquesta instal·lació estarà vallada i comptarà amb noves fanals per a millorar la visibilitat nocturna.

Vicent Miquel, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Miramar: «la instal·lació d’aquest parc caní compleix amb les peticions dels miramarins i miramarines de tenir una zona on els gossos puguen córrer lliurement i tinguen els seus propis jocs per divertir-se». «Esperem que els usuaris d’aquest nou espai siguen respectuosos i el puguem mantenir en les mateixes condicions que estan la resta dels pacs i jardins del nostre poble».

«Aquest és el primer pas cap a la conciliació de l’espai natural entre persones i animals, de la mateixa manera el següent pas és la instal·lació d’un nou parc caní al poble, convertir-se en espais on els veïns i veïnes de Miramar puguen gaudir amb els seus gossos», conclou el responsable d’urbanisme.