Oliva homenatjarà a Hèctor Cabrera, medallista paralímpic als Jocs de Tòquio 2021

L’esportista natural d’Oliva, Hèctor Cabrera rebrà homenatge el pròxim dissabte, 25 de setembre, al Poliesportiu Municipal

 

Oliva homenatjarà a l’esportista Hèctor Cabrera, medallista paralímpic als Jocs de Tòquio 2021 en llançament de javelina, el pròxim dissabte, 25 de setembre al Poliesportiu Municipal d’Oliva. La recepció oficial ha estat organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Yolanda Navarro.

Hèctor Cabrera aconseguia la medalla de bronze en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2021, un fet històric per a l’esport d’Oliva. La regidora d’Esports, Yolanda Navarro ha explicat que Hèctor Cabrera des dels seus inicis ha estat un referent per a tots els veïns i veïnes pel seu esperit de professionalitat i superació. Però la regidora d’Esports ha assegurat que amb els nombrosos guardons, i sobretot amb aquesta medalla paralímpica, l’esportista d’Oliva s’ha convertit en l’abanderat mundial del seu poble i de l’esport adaptat.

“Per tal motiu, Oliva devia rebre amb tots els honors al nostre esportista que ha arribat al més alt de l’esport, gràcies a la seua constància, treball i superació” ha afirmat Yolanda Navarro.

L’homenatge a Hèctor Cabrera serà públic, però comptarà amb aforament limitat, a causa de les circumstàncies sanitàries. A més, l’acte es retransmetrà en directe a través de Comarcal TV.

Trajectòria d’Hèctor Cabrera

L’any 2019, Hèctor Cabrera aconseguia el rècord del món F12 i la medalla de plata en el llançament de javelina F13, al Campionat del Món de Dubai.

El 2018, Hèctor Cabrera fou campió d’Europa de llançament de javelina F12. I a 2017, al Campionat del Món de Londres, l’esportista d’Oliva es feia amb la medalla de bronze en llançament de javelina F12.

Hèctor Cabrera participava per primera vegada als Jocs Paralímpics de Rio 2016 i debutava amb una més que merescuda cinquena plaça en llançament de javelina F12.

Aquest mateix any, al Campionat d’Europa en Grosseto, Hèctor començà a destacar, aconseguint la medalla d’argent en la seua modalitat. I el seu debut fou en 2015, amb la cinquena plaça, al Campionat del Món de Doha.