L’Ajuntament de El Real de Gandia instal·la 4 nous aparcabicis amb 8 places, per impulsar la mobilitat sostenible al municipi

El consistori aposta per la mobilitat sostenible i en els pròxims dies s’instal·laran més aparcabicis en altres punts de la localitat

 

L’Ajuntament de Reial de Gandia acaba d’instal·lar aquesta setmana 4 nous aparcabicis a la via pública, davant del consistori. Els nous aparcabicis, instal·lats per la brigada municipal de Serveis Bàsics, donarà servei a les persones que acudisquen amb bicicleta a l‘Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i a Correus.

El Consistori realenc vol promoure l’ús de la bicicleta al municipi, tenint en compte que és un mitjà de desplaçament saludable i no contaminant, com a forma de disminuir el trànsit rodat. Per a això està treballant, per instal·lar en els pròxims dies, més aparcabicis en altres espais i zones del municipi, com parcs i instal·lacions esportives.

S’aposta per les bicicletes com una alternativa, sostenible i saludable tant per a les persones usuàries com per al conjunt de la població, ja que, no fan soroll, no contaminen i no emeten CO2. La qüestió segons, l’alcalde Gustavo Mascarell, és «facilitar i fomentar l’ ús de la bicicleta com a mitjà de transport, dotant a la ciutadania dels instruments necessaris per a possibilitar el seu bon ús tant en la població més jove com entre els adults «.