L’Ajuntament de Benifaió finalitza les obres de millora de les instal·lacions del camp de futbol

S’ha substituït la gespa i s’han instal·lat banquetes cobertes i cadires noves a les graderies

 

L’Ajuntament de Benifaió ha finalitzat les obres de millora en el camp de futbol municipal. Entre les actuacions executades destaquen les millores en la gespa del terreny de joc substituint “l’actual gespa del camp de futbol 8 i camp de futbol 11 s’han substituït per un altre nou, atenent així la demanda dels usuaris” destaca l’edil d’esports Jesús Rosaleny. Amb aquesta nova gespa “donem resposta a la petició de fa anys justificada per la deterioració del camp de futbol” assenyala Rosaleny.

Al costat d’aquestes millores, el consistori ha inclòs en aquest projecte el canvi de totes les xarxes del camp de futbol instal·lant a més dues banquetes noves coberts i noves cadires en les graderies que els usuaris del CD Benifaió i d’altres entitats locals ja han pogut gaudir-les des d’aquest passat cap de setmana, afirma **Rosaleny. Les obres s’han executat amb un pressupost de 192.000 euros de fons municipals.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz ha valorat aquestes obres com “necessàries, i mitjançant les quals continuem complint objectius marcats, oferint així després d’aquesta inversió una instal·lació de qualitat”. Ortiz avança que les millores en aquestes instal·lacions esportives “continuaran en 2021 amb una aposta per millorar l’any vinent l’accessibilitat en l’entrada al camp de futbol i la zona de jocs infantils”.