L’Ajuntament d’Alcoi realitza a l’aire lliure les activitats de les aules de majors

Durant el mes de juliol les classes de Gimnàstica, Pintura, Ball i Ioga es realitzaran a l’aire lliure

Les aules de Majors d’Alcoi tindran lloc durant el mes de juliol a l’aire lliure. En concret, es porten a terme 11 sessions, tres de gimnàstica, quatre de pintura, dues de ball i dues de ioga. Prop de 50 persones han participat ja en els tres primers dies d’activitat.

Les classes de Gimnàstica es porten endavant amb el seu mestre, Anto, els dies 6 i 20 de juliol en l’Auditori Amando Blanquer, al parc de la Zona Nord i el divendres 17 en el River Fit. Pel que respecta a les de pintura, hi ha dues sessions amb el mestre José Borrell, els dies 7 i 9 de juliol en el parc de Cervantes i els dies 21 i 23, amb el mestre Carlos Merchán, en el parc de la Glorieta. També cal destacar les classes de ball amb Paqui Ruiz, els dies 8 i 22 de juliol en la plaça Ferrándiz i Carbonell i les de Ioga els dies 15 i 29 en el parc del Romeral. Les sessions comencen a les 9.30 del matí i duren una hora, excepte les de pintura que oscil·laran entre els 90 i 120 minuts.

La regidora de Gent Gran, Carol Ortiz, ha estat present en les tres primeres sessions i ha explicat que: «Les persones majors és un dels sectors que més han patit durant el confinament, al ser un sector de risc han estat els últims a poder eixir al carrer i a més amb horaris més restringits».

«A banda de tots els beneficis que els aporten les activitats, cal destacar que també aprofiten per a reencontrar-se, i restablir les relacions socials tan necessàries», ha afirmat la regidora, qui ha ressaltat que «Tot i que durant el confinament s’han pogut seguir algunes classes amb vídeos, necessitaven veure’s de nou i poder compartir aquests moments. Les persones participants ens han transmès la seua alegria i satisfacció per aquesta iniciativa».