Labora subvenciona al Real de Gandia per a contractar a sis persones sense ocupació

Els treballs estaran relacionats amb les obres o activitats generals dirigides a prevenir, pal·liar o contenir els efectes de la pandèmia

L’Ajuntament del Real de Gandia ha obtingut una subvenció de 36.000€ per a contractar a persones sense ocupació majors de 30 anys. Esta subvenció està emmarcada dins del programa ECOVID 2020 per a lluitar contra les conseqüències laborals que ha provocat la pandèmia.

L’objectiu d’aquest projecte no és un altre que donar resposta a la situació d’emergència social que està provocant una gran taxa de desocupació. Sis veïns o veïnes del municipi del Real de Gandia obtindran un contracte de treball d’almenys sis mesos. Els treballs estaran relacionats amb les obres o activitats generals dirigides a prevenir, pal·liar o contenir els efectes de la pandèmia.

Les persones interessades no hauran d’emplenar cap tràmit, tan sols serà necessari estar inscrits com a aturats en Labora. En la selecció, tindran prioritat les persones que no estiguen rebent cap mena de prestació relacionada amb la desocupació.

Gustavo Mascarell, alcalde del Real de Gandia ha mostrat la seua satisfacció per obtenir aquesta subvenció: «És molt important promoure iniciatives públiques que generen ocupació i ajuden persones que necessiten treballar. Ara, més que mai, és necessari treballar conjuntament entre les diferents administracions per a poder ajudar els nostres veïns i veïnes».