La tercera tanda dels xecs consum campanya “queda’t a Ontinyent, compra a casa” s’esgota en menys de 8 hores

Pablo Úbeda agraeix la bona resposta a la iniciativa municipal que acumula 1.120.000 euros injectats al comerç local i que es reprendrà amb una quarta tanda en 2021

La tercera tanda dels xecs consum de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent per impulsar l’activitat econòmica a la ciutat s’esgotaven en menys de 8 hores al matí d’aquest dimarts. En total s’han venut 60.000 euros en xecs a través de la web www.quedataontinyent.com , per import de 10, 25 i 50 euros amb els que es podrà gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 euros) fins al 31 de desembre als 325 establiments locals adherits. En esta tercera tanda, a fi d’arribar al nombre més gran de persones beneficiari possible, no podien comprar xecs aquelles persones que ho havien fet en les dues fases anteriors, havent de ser sempre persones empadronades a la ciutat i majors de 18 anys.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, agraïa la resposta ciutadana “als estimuls que estem posant en marxa per consumir a Ontinyent, ja que fer-ho és clau per a l’economia local del sector terciari en uns temps tan complexos com els actuals”. Úbeda destacava que la utilització d’estos xecs suposa una injecció asegurada de 120.000 euros, que afegits als 600.000 euros i als 400.000 euros posats en circulació a les dues primeres tandes, permetrà tancar l’any amb un impacte directe acumulat de 1.120.000 euros en el comerç local. A esta quantitat s’afegirà en 2021 la partida de 300.000 euros destinada a esta iniciativa al pressupost municipal aprovat la setmana passada, que suposarà un impacte d’altres 600.000.

Úbeda valorava molt positivament “que la gran acollida a esta iniciativa que vam posar en marxa en acabar el confinament de primavera haja servit per animar a altres administracions com ara la Generalitat Valenciana a anunciar una iniciativa semblant a nivell autonòmic, que esperem que es concrete en breu i també siga un èxit». L’edil tenia paraules d’agraïment per a Caixa Ontinyent; les associacions locals Comerç IN, SOC, Associació de Comerciants de Sant Rafel i AHVAL; i animava a la ciutadania “a comprar i consumir a la Ontinyent, amb xecs o sense, perquè fer-ho és donar suport a l’activitat econòmica a la ciutat quan més es necessita», concloïa.