La Policia Nacional rescata a un home atrapat per un incendi

La ràpida intervenció dels agents que van accedir a l’interior de l’habitatge en flames es va saldar amb el rescat d’un home que havia quedat atrapat a l’interior

Agents de la Policia Nacional han rescatat a València a un home de 27 anys, d’origen Marroquí, que es trobava atrapat en un habitatge a causa d’un incendi originat mentre aquest dormia. Els agents van accedir a l’interior d’un habitatge en ruïnes per a salvar-li de les flames i el fum.

Els fets van ocórrer mentre els agents es trobaven duent a terme labors de prevenció de la seguretat ciutadana, sent comissionats pel CIMACC-091 per a dirigir-se a un carrer del districte valencià de Patraix on pel que sembla, un incendi estava propagant-se a l’interior d’una casa en ruïnes ocupada.

Després de la ràpida arribada dels agents, aquests van comprovar com un gran núvol de fum negre emanava de l’interior de l’habitatge, trobant-se al carrer a cinc homes que ocupaven moments abans l’immoble, els quals asseguraven que un altre home havia quedat atrapat a la seua habitació sense poder eixir. Després de donar avís a la resta de serveis d’emergència, els agents no van dubtar a accedir a l’interior de l’habitatge en flames per a localitzar a aquesta persona, la qual es trobava en estat semiinconscient a causa de la gran quantitat de fum inhalada, aconseguint traure-ho a l’exterior de l’immoble i així posar-lo fora de perill.

Moments després una dotació de bombers es va fer càrrec de l’extinció de l’immoble, precintant el lloc per risc d’ensulsiada ja que l’estructura es trobava en ruïnes. A més, un indicatiu sanitari va acudir al lloc per a traslladar a l’hospital a tres dels ocupants de l’immoble ja que mostraven signes d’intoxicació per la inhalació de fum.

Donada la precària situació en la qual van quedar els afectats, els recursos socials de l’Ajuntament de València es van personar en el lloc per a ajudar a reubicar de manera temporal a aquestes persones. Fins al moment es desconeixen els motius pels quals es va originar l’incendi