La Policia Local de Gandia continua amb el seu programa de formació en la platja

Este tipus d’iniciatives es realitzen de forma periòdica i permeten que els efectius de la policia coneguen les últimes tècniques en la matèria gràcies a la realització d’exercicis de simulació.

 

La Policia Local de Gandia va realitzar recentment a la platja Nord una jornada de salvament i socorrisme dirigida als seus agents. Aquest tipus d’iniciatives es realitzen de forma periòdica i permeten que els efectius de la policia coneguen les últimes tècniques en la matèria gràcies a la realització d’exercicis de simulació.

D’aquesta manera, els agents poden complementar i ajudar quan siga necessari a les socorristes de la Creu Roja que es despleguen a la platja durant tota la temporada estival.

El regidor de Seguretat, Nacho Arnau, va acudir a presenciar la jornada per conéixer de primera mà com complementen la seua formació els policies. «Aquest tipus d’iniciatives són molt importants, ja que la formació contínua, el reciclatge i la incorporació de les últimes tècniques conegudes en aquest i altres àmbits, ens permeten tenir una Policia Local perfectament preparada per a afrontar qualsevol situació».