La pista de patinatge de Sueca torna com un dels atractius del Nadal a la ciutat

La iniciativa té un doble objectiu: que la puga gaudir tota la població i promocionar les compres en el xicotet comerç local durant estes dates

La pista de patinatge instal·lada a l’esplanada del Casal Jove de Sueca, va obrir ahir a la vesprada les seues portes amb el doble objectiu que la puga gaudir tota la població, especialment els més xicotets de la casa, i que servisca per a promocionar les compres en el xicotet comerç local durant estes dates. Eixa ha sigut la intenció de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Comerç. “Per segon any consecutiu, i a causa del gran èxit de l’any passat, hem volgut oferir de nou esta pista de patinatge amb la mateixa finalitat.

Per a poder gaudir-la, tan sols és necessari presentar un tíquet de compra per valor de 10 euros de qualsevol comerç de Sueca, excepte grans superfícies, i canviar-lo per vals per a poder accedir”, ha explicat la regidora responsable, Manoli Egea, qui ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit de l’any passat, “van ser molts els comerços que ens van comentar que havien notat un augment en les vendes. Per això, ací la tenim de nou, perquè qualsevol ciutadà puga gaudir-la. A més, comptem amb la presència d’uns personatges Disney perquè els més xicotets puguen fer-se fotos amb ells i, en definitiva, ho passen bé i gaudisquen de moments d’alegria i felicitat que, després de dos anys de pandèmia, tots mereixem”.