La Ministra de Turisme lliura a Gandia les Banderes Q de Qualitat i Safe Tourism Certified en reconeixement de l’aposta pel turisme segur i la qualitat en el servei

Gandia és la segona platja de la província de València i l’única de tota la Comunitat Valenciana que per segon any consecutiu rep aquest premi.

 

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto va presidir ahir a Madrid l’acte de lliurament de les Banderes Q i Safe Tourism Certified. Un acte on també va participar el president de l’ICTE, Miguel Mirones i on el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, va rebre de mans de la Ministra tots dos distintius que reconeixen l’aposta de Gandia com a destinació segura i de qualitat.

Durant l’acte, la ministra Reyes Maroto ha agraït a tots els presents el compromís col·lectiu per la qualitat i la seguretat turística i ha subratllat que «l’acció de l’ICTE en la recerca constant de la qualitat en la destinació vinculant-no només a una imatge d’excel·lència, sinó també de seguretat és un exemple que ens ha de marcar el full de ruta a seguir i reforçar aquesta col·laboració publicoprivada i treballar junts en el turisme que volem per al futur de la post-pandèmia».

Després de recollir les dues banderes, Mascarell ha destacat que el certificat de Safe Tourism ha estat atorgat a només 40 platges de tota la península i que Gandia és la segona platja de la província de València i l’única de tota la Comunitat Valenciana que per segon any consecutiu rep aquest premi. «Aquest reconeixement avala que Gandia i la seua platja compleixen amb tots els requisits i recomanacions per combatre la COVID» «Estem molt satisfets. Aquests distintius ens ajuden a seguir treballant en aquest sentit i vull reconéixer la feina de tots els tècnics, professionals i al sector perquè entre tots hem aconseguit afermar com una de les platges més segures de la Mediterrània».