La “Gala de l’Esport” d’Ontinyent lliurarà els guardons de 2020 i 2021 coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport

La cita esportiva al Teatre Echegaray donarà enguany especial protagonisme a les empreses que patrocinen als clubs d’Ontinyent

Ontinyent se sumarà aquest divendres a la “Setmana Europea de l’Esport” amb la celebració de la tradicional “Gala de l’Esport”, que torna a realitzar-se dos anys després de l’última edició, degut a la irrupció de la pandèmia de la Covid-19. La cita esportiva, impulsada per la regidoria d’Esport per reconèixer la tasca dels esportistes locals i fomentar la pràctica esportiva, tindrà lloc aquest divendres des de les 20:00 hores al Teatre Echegaray, i servirà per lliurar els guardons de l’edició de 2020 i la de 2021.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que enguany la gala «tornarà a unir educació i esports, una simbiosis que després de la pandèmia ha resultat primordial per la salut física i mental de les persones». Així, l’alumnat del Ceip Martinez Valls de 5é de Primària interpetaran en playback cançons referents al moment actual, tot començant amb la canço “Alegria” del grup valencià «El Diluvi», “un títol molt simbòlic i significatiu, després de tot el que hem passat”, apuntava el regidor.

Borrell avançava també que a l’acte es donarà un especial protagonisme a les empreses que patrocinen als clubs ontinyentins, que rebran un reconeixement: “les empreses que destinen part dels seus beneficis i que en el seu tarannà està el suport a l’esport, mereixen la visibilitat i l’agraiment de la ciutat, perquè sense la colaboració público-privada en els clubs seria molt díficil que pogueren subsistir i més en uns anys marcats per la pandèmia». Així, enguany aquest reconeixement serà per a les empreses, Frontenics, Tecnifibre, ESET Ontinet, StockLogistic, Kapitalia, Vidal Construcciones, Custom Printing, Fundació La Caixa i Fundació Rafa Nadal.

La Gala estarà presentada per les esportistes i docents en Educació Física, Paloma Tortosa i Mariate Micó, amb imatge gràfica de Gong Disseny. Hi hauran 30 distincions per cadascun dels 23 clubs i entitats esportives participants, agraint-se per part del regidor el suport a l’organització d’aquest acte per part dels esportistes i clubs locals. La inclusió de la Gala a la Setmana Europea de l’Esport permetrà a la ciutat optar a un dels premis del concurs “Municipios BEACTIVE por el deporte”, posat en marxa pel Consejo Superior de Deportes (CSD) del Govern d’Espanya per a implicar als estaments socials a que realitzen acccions de foment de l’activitat física i els bons hàbits alimentaris entre la població.

Click here to change this text