La Font d’En Carròs organitza un concurs de decoració de balcons

Els 2 balcons més valorats pels membres del jurat seran guanyadors d’un val de 50€ cadascun, per a ser utilitzats en qualsevol establiment de comerç local de la Font d’en Carròs

 

Amb l’arribada de les festes nadalenques i donada la situació extraordinària sanitària actual, des de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs junt amb Cabuts Per La Festa Associació han organitzat  el concurs Balcons Nadalencs, una proposta que porta per intenció d’engalanar i trobar el caliu de la localitat per aquestes dates, fomentar el consum de proximitat i ajudar als establiments del comerç local.

Per a poder participar, caldrà decorar els balcons amb motius nadalencs i tota aquella gent que ho desitge podrà participar en el concurs de la següent manera:

1. Penjar la foto del balcó engalanat al Facebook o Instagram
2. Etiquetar el compte de Cabuts Per La Festa Associació
3. Utilitzar el coixinet #BalconsNadalencsLaFont

La data límit per a enviar les fotos serà el 25 de desembre.

Els 2 balcons més valorats pels membres del jurat seran guanyadors d’un val de 50€ cadascun, per a ser utilitzats en qualsevol establiment de comerç local de la Font d’en Carròs. Màxim 1 balcó/participació per persona.

El jurat estarà format pels membres de la Comissió de Festes, els quals valoraran totes les fotos penjades que han seguit els passos anteriors i escolliran els 2 que a criteri comú consideren que són els guanyadors.