La Fira Outlet de Calçat i Complements obri al Prado

Del 21 al 23 de febrer, 15 botigues de la ciutat oferiran descomptes i liquidació d’estoc

Gandia obri aquest divendres la primera Fira Outlet de Calçat i Complements en el Mercat del Prado de Gandia, on participaran 15 botigues de la ciutat.

El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, va presentar la quarta de les 8 fires temàtiques d’aquesta segona edició de Fira Mercat Gandia.

Serà del 21 al 23 de febrer, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenge, d’11 a 14 h).

Martínez va dir que es repeteix el «format outlet de moda, però en aquest cas de calçat i complements relacionats (bosses de mà…), amb importants descomptes i liquidació d’estocs».

Presència local

«S’hi donaran cita 15 botigues de la ciutat, les més representatives del sector. Per tant, esperem que siga un èxit, superant fins i tot les excel·lents xifres de l’Outlet de Moda del cap de setmana passat”, ha assegurat Martínez.

D’altra banda, el regidor de Comerç ha qualificat d’èxit la I Fira Outlet de Moda, que va tindre lloc el cap de setmana passat, i per al qual van passar 5.305 visitants, un 60’17 % de Gandia, 23’65% de la Safor i un 16’18% d’altres punts.

“S’han confirmat les bones expectatives, amb un resultat aclaparador, tant pel que fa a les dades de visitants, com de compres. Tornem a recuperar les xifres d’assistència de públic de fora de la Safor i consolidem el visitant de la comarca”. La valoració de visitants i expositors també hi va ser excel·lent: un 4.4 (sobre 5).