La Falla Malva d’Alzira guanya el primer premi al millor llibret de la Generalitat

Des del consistori han felicitat les comissions guanyadores per incrementar la qualitat dels seus llibrets cada any

L’Associació Cultural Plaça Malva d’Alzira ha obtés el primer lloc als Premis de Promoció i ús del Valencià convocats per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Un total de 8 comissions alzirenyes han resultat premiades: A.C. Falla Plaça Malva, Falla Mercat, Albuixarres-Camí Fondo, Plaça del Forn, Sant Andreu, Germanies, La Gallera-Hort dels Frares i Caputxins. A més, d’estes comissions es troben entre les 25 primeres posicions dels premis.

“Des de l’Ajuntament d’Alzira volem felicitar tots els participants pel treball que fan per incrementar cada any la qualitat del llibret i donar l’enhorabona a les comissions premiades” ha manifestat l’

Acte de lliurament de premis

Este matí la Direcció General de Política lingüística ha comunicat als guanyadors i al nostre Ajuntament els premis i ha fet oficial la invitació a l’acte de lliurament al que assistirà el conseller d’Educació Vicent Marzá i que tindrà lloc a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia el pròxim divendres 13 de març a partir de les 16 hores. Per la seua part l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, junt al regidor de festes, Xavi Pérez han confirmat també l’assistència a l’acte de lliurament.

Des de la Conselleria, el director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, ha volgut animar a continuar participant d’estos premis per a continuar col·laborant en la normalització de l’ús del valencià en l’àmbit festiu.