Jornada Informativa sobre ajudes per la regeneració urbana del Centre d’Alcoi

Serà el dimecres 12 de febrer a les 10 hores en l’Àgora

El pròxim dimecres, l’Institut Valencià de l’Edificicació (IVE), la Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament d’Alcoi organitzen una jornada informativa sota el títol «Ajudes econòmiques per a la reforma, rehabilitació i regeneració urbana. Actuacions de protecció del centre històric d’Alcoi». La trobada tindrà lloc de 10 a 12 del matí en el Àgora, en la part de dalt del mercat de Sant Mateu, i estarà inaugurada pel Vicepresident Segon de la Generalitat i Conseller d’Habitatge, Rubén Dalmau, i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Durant la jornada informativa es realitzaran dos xerrades, una a les 10.15 hores sobre «Actuacions per a pal·liar els danys produïts en edificis per la borrasca Gloria» , realitzada per l’IVE i l’Ajuntament i la segona, a les 11 hores. En la segona xerrada anomenada «Programes d’ajudes del Pla Estatal i de la Generalitat Valenciana» es parlarà sobre el Pla RENHATA de reforma d’interiors, accessibilitat i eficiència energètica , que aquest any porta novetats i les ajudes per a la realització de l’Informe d’Avaluació d’Edificis IEEV·CV de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica. I sobre el Programa de Foment de la Regeneració i Renovació Urbana i Rural (ARRUr) de la Direcció General d’Habitatge i Regeneració Urbana de la Generalitat.

L’assistència a la jornada és lliure però cal realitzar inscripció prèvia per Internet, per a poder tindre una previsió adequada de l’aforament, en https://www.five.es/tienda-ive/jornada-ayudas-alcoy-12-02-2020/