Innovall impulsa les empreses de la Vall d’Albaida en el mercat francés

El col·lectiu signa un acord de col·laboració amb la Cámara Franco Española per fomentar la internacionalització i la innovació

La Chambre, la Cambra Franc-Espanyola de Comerç i Indústria i INNOVALL acaben de signar l’acord marc per a la integració de la Cambra Franc-Espanyola com a soci d’internacionalització en el Clúster de la Innovació i sostenibilitat.

Aquest acord confereix a les dues entitats més capacitat per a desenvolupar projectes de col·laboració internacional franc espanyol alhora que impulsar a les empreses del Clúster en el mercat francés i països francòfons.

L’objectiu d’aquest acord és transferir el know-how del mercat i negoci del mercat francés i afins, la qual cosa suposa disposar d’un coneixement expert i addicional per a les empreses de INNOVALL a l’hora d’obrir nous negocis en l’exterior i quin és el camí més efectiu per a fer-lo.

D’altra banda, INNOVALL que posseeix una àmplia trajectòria en la gestió del coneixement, innovació i la sostenibilitat és capaç de traslladar una perspectiva transversal en els projectes que sorgisquen d’aquesta col·laboració.

Cercle empresarial més important

La Cambra Franc-Espanyola de Comerç i Indústria, La Chambre, és el cercle empresarial franc-espanyol més important. Un punt de trobada i suport per a les empreses que té com a objectiu impulsar el desenvolupament nacional i internacional dels seus associats, així com fomentar les relacions econòmiques hispà-franceses.

L’organització compta, a més, amb una àrea de Serveis que posa a la disposició de les empreses un equip qualificat i totes les eines necessàries per a la implantació dels seus negocis en qualsevol dels dos mercats.

Aquest acord coincideix en un moment en el qual les empreses de busquen noves oportunitats de negoci més pròximes geogràficament i amb major control del risc i incertesa.