Home Actualitat Gustavo Mascarell: «Espere que tot el veïnat isca al carrer a gaudir amb les activitats programades a la setmana cultural i Festes»

Gustavo Mascarell: «Espere que tot el veïnat isca al carrer a gaudir amb les activitats programades a la setmana cultural i Festes»

Gustavo Mascarell: «Espere que tot el veïnat isca al carrer a gaudir amb les activitats programades a la setmana cultural i Festes»

El Real de Gandia viu estos dies una intensa programació amb la celebració de la Setmana Cultural i les Festes

El municipi d’El Real de Gandia està immers estos dies en la celebració de la Setmana Cultural i Festes, esdeveniments que compten amb una gran participació. La programació va començar la passada setmana amb la celebració de la festa de les Quintaes i la Fideuà Nocturna.

«El primer cap de setmana ha estat molt intens, amb moltes activitats. Enguany cal destacar la fideuà nocturna del dissabte que va aglomerar a més de 500 persones», destacava l’alcalde de la localitat Gustavo Mascarell a Infoniu.

La partida de pilota, la nit dels monòlegs, les jornades esportives o la cordà han estat també tot un èxit.

Els actes continuen este cap de setmana, l’alcalde Gustavo Mascarell, convida el veïnat «perquè isquen al carrer i gaudisquen de tots els actes i activitats que han estat preparades per les confraries i les associacions. Que desconnecten del dia a dia, i gaudisquen de les Festes i Setmana Cultural».

Nova legislatura amb il·lusiones renovades

Mascarell assegura que estos primers mesos de legislatura han estat «molt intensos, amb molta activitat i amb molta il·lusió i ganes de treballar per part de l’equip de govern per a seguir creixent com a poble».

Per a l’alcalde, actualment els objectius prioritaris del municipi són «quedar-nos sense deute i seguint millorant el nostre Real amb millors serveis i més infraestructures, sobretot, en l’àmbit esportiu».