Home Actualitat La Policia Nacional deté a un home després d’apunyalar a un altre, sostraure-li la targeta bancària i fugir en el cotxe de la víctima

La Policia Nacional deté a un home després d’apunyalar a un altre, sostraure-li la targeta bancària i fugir en el cotxe de la víctima

La Policia Nacional deté a un home després d’apunyalar a un altre, sostraure-li la targeta bancària i fugir en el cotxe de la víctima

El detingut va usar el turisme de l’agredit per a acostar-li a l’hospital, fugint seguidament del lloc amb el vehicle

El sospitós va extraure presumptament 600 euros amb la targeta sostreta

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 24 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de temptativa d’homicidi, estafa i furt d’ús de vehicle. Les investigacions van començar després de rebre’s una trucada a la Sala 091 des d’un hospital de la zona, alertant que acabava d’ingressar un home amb ferides d’arma blanca.

Els agents van esbrinar que el ferit es trobava a la seua casa amb un amic amb el qual hauria mantingut una discussió per diners. Tot seguit, l’ara detingut presumptament es va dirigir a la cuina, on va agafar un ganivet de grans dimensions i va començar a apunyalar-li al cap, l’esquena i el pit alhora que li amenaçava perquè li donara diners. També li hauria sostret la targeta bancària.

El presumpte autor dels fets, hores després de l’agressió, va acostar a la víctima a l’hospital en el vehicle d’aquesta, fugint tot seguit del lloc amb el turisme del seu amic, dins del qual es trobava el telèfon i les claus d’aquest. Seguidament, hauria extret 600 euros del compte de l’agredit amb la targeta prèviament sostreta.

Poc després del succeït, el propi sospitós va acudir a dependències policials a fi d’entregar-se a les autoritats i retornar els diners suposadament sostrets amb la targeta del seu amic. Els agents van realitzar les comprovacions oportunes i van dur a terme un registre en el domicili on va tindre lloc la suposada agressió, localitzant i intervenint el ganivet presumptament utilitzat i observant nombrosos rastres de sang en el pis.

La Policia també va recuperar el vehicle de la víctima, que estava estacionat en un carrer de la localitat, i va intervindre la targeta bancària de l’agredit, que es trobava entre les pertinences del sospitós, així com dos telèfons mòbils.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó. La víctima ha hagut de romandre hospitalitzada un parell de dies com a conseqüència de la presumpta agressió.