Gandia millora l’oferta de cursos de Convivència per a Gent Gran

S’impartiran 42 cursos entre els tres centres de Convivència: Corea, Roís de Corella i Grau. Es treballaran àrees de treball que afecten la salut i qualitat de vida; el desenvolupament i la creació artística; i la cultura i comunicació.

Del 13 al 23 de setembre s’obri la inscripció per als cursos oferits als Centres Municipals de Convivència per a Persones Majors de Gandia. Segons han anunciat la regidora de Gent Gran, Liduvina Gil; la coordinadora del centre Roís de Corella, Ana Ferrer; i la coordinadora del Centre Corea, Mònica Llàcer, s’impartiran 42 cursos entre els tres centres de Convivència: Corea, Roís de Corella i Grau.

Segons la regidora, enguany es treballaran àrees de treball que afecten la salut i qualitat de vida; el desenvolupament i la creació artística; i la cultura i comunicació. Com a novetat, s’afegeixen quatre cursos nous: «Marxa Nòrdica o Nordic Walking, una caminada amb bastons que té molts beneficis per a la salut; Dansateràpia que promou el benestar del cos i la ment; Sòl Pelvià per enfortir el sòl pelvià, zona lumbar i abdominal i millorar la incontinència urinària; i Fit Flam, on es van aprenent les coreografies i els diferents pals del flamenc, guanyant coordinació i equilibri, i entrenant la memòria», ha detallat.

«La programació sempre és consensuada amb els mateixos usuaris del centre i anem sempre afegint nous cursos baix la demanda de les persones», ha indicat Ferrer. Segons ha afegit Gil, per a dissenyar-los s’utilitzen com a referència «els objectius de l’OMS, recollits al segell de Gandia Ciutat Amigable amb les persones majors, per tal de facilitar la vida activa i saludable de la gent gran del municipi». A més dels cursos, els centre també es portaran a terme altres activitats com tallers, xarrades o excussions.

Requisits

Els requisits necessaris per a participar a aquests cursos és estar en possessió de la targeta daurada i targeta CEAM. L’horari de les inscripcions és de 9.00 h a 13.00 h del 13 al 23 de setembre. Es pot realitzar de manera Online des de la web de l’Ajuntament de Gandia o als espais dels centres cívics: Corea (96 295 96 68), Roís de Corella (96 286 89 08) i al Grau en el Centre Social Marcel·lí Pérez. «Tenim una oferta molt ampla. Estem molt satisfets de la resposta que estem tenint i anirem implementant més activitats», ha conclòs la regidora de Gent Gran.