Gandia acudeix a Fitur amb els atractius turístics i projectes de futur

La millor cara de Gandia en una edició que marca un punt d’inflexió

Gandia estarà del 18 al 22 de gener, a la 47a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR 2023.

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell,  ha explicat que Gandia disposarà d’un espai privilegiat a la Fira on la innovació tindrà un paper fonamental, ja que Gandia s’incorporarà al Metavers per convertir-se en una de les primeres platges d’Espanya que podrà ser visitada de manera virtual. A més es presentaran els projectes que s’executaran tant als tinglados del Port com el sender verd que unirà Beniopa amb Sant Nicolau.

L’obsequi d’aquesta edició per als visitants més il·lustres serà una reproducció d’una de les imatges trobades a la Cova del Parpalló. «Fa 20.000 anys Gandia ja era un lloc de trobada i continuàrem treballant per convertir el Parpalló en un atractiu turístic més que ens ajude a desestacionalitzar«.

«Durant aquests dies també hi haurà lloc per a la gastronomia amb un showcooking a càrrec del Restaurant Casa Jose, les Falles i la Setmana Santa o els festivals de música que es desenvoluparan aquest any a la nostra ciutat» ha destacat Mascarell alhora que ha avançat que altres aspectes que es remarcaran són l’accessibilitat i la sostenibilitat de Gandia com a destinació turística de referència.