Home Actualitat Èxit de la Fira Comercial de Canals amb quaranta comerços

Èxit de la Fira Comercial de Canals amb quaranta comerços

Èxit de la Fira Comercial de Canals amb quaranta comerços

Amb una ocupació de 800 m2 per tota l’Avinguda de Vicente Ferri, la Fira Comercial ha comptat, a més, amb una programació d’activitats com animació infantil, un speaker, música, cercaviles i dos castells inflables

El cap de setmana ha estat marcat a Canals per la celebració i l’èxit d’una nova edició de la Fira Comercial, impulsada des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica. Per a l’alcalde i regidor responsable de l’àrea, Ricardo Requena, aquesta edició ha sigut tot un èxit.

«Estem intentant donar suport al nostre comerç local amb accions com aquesta. És una aposta important que hem de mantenir per posar el nostre poble en el mapa i perquè també busquem revitalitzar l’ocupació a Canals», ha explicat Requena.

«Aquesta fira ha sigut tot un èxit, amb més de quaranta comerços locals i de la comarca, i per això aquesta és la mostra que, si volem, podem dinamitzar el comerç de proximitat i que hem de continuar treballant en tots els sectors productius. A més, cal destacar la gran difusió en els mitjans de comunicació que ens han permés arribar a molta més gent que no coneixia aquesta Fira», ha remarcat l’alcalde.

En aquest mateix sentit s’ha manifestat la regidora de Turisme, Celia Ibáñez qui també ha remarcat l’èxit d’aquesta edició. «Estem molt satisfets per la resposta dels veïns de Canals i per tots els visitants que hem tingut dels voltants perquè aquest dissabte hem pogut tornar a comprovar que el nostre poble, amb activitats com aquesta Fira, atrau turísticament i ens visiten de molts llocs», ha explicat la regidora. Ha afegit que «durant les 12 hores que va romandre oberta la Fira Comercial, va haver una gran afluència de visitants, gent comprant productes o serveis i participant de les activitats programades per a la Fira».

Amb una ocupació de 800 m2 per tota l’Avinguda de Vicente Ferri, la Fira Comercial ha comptat, a més, amb una programació d’activitats com animació infantil, un speaker, música, cercaviles i dos castells inflables per al divertiment dels més menuts. Així mateix es va fer l’entrega de premis als guanyadors del concurs d’aparadors de Nadal organitzat per ASSOCIEM.