Èxit de la Fira del Vi a Gandia amb 4.700 visites

El 40 % procedien de fora de Gandia (un 33.33% de la Safor)

La Fira del Vi de Gandia ha finalitzat amb 4.700 visites. El regidor de Polítiques Econòmiques de Gandia, Ferran Martínez Mendoza, ha fet balanç de la I Fira del Vi, celebrada el cap de setmana passat, per la qual van passar més de 4.700 persones, el 80% les vesprades-nits de divendres i dissabte.

“Per això, vam tancar a les 21.30 h, però cal aclarir que no érem cap lloc de copes, sinó un espai de promoció i dinamització comercial, que no buscava fer la competència deslleial al sector de l’hostaleria, tot el contrari”, ha aclarit.

El 40 % dels visitants procedien de fora de Gandia (un 33.33% de la Safor), la xifra més alta de les 11 edicions de Fira Mercat Gandia. Satisfacció també pel que fa a la valoració de visitants i expositors, que van puntuar la I Fira del Vi amb un 4.5 i un 4 (sobre 5), respectivament.

“Pensem que ha estat una fira amb una gran acceptació, batent rècords de visitants en determinats horaris. Dissabte per la nit hi havia al voltant de 2.000 persones en tot el recinte del Mercat Municipal del Prado. Una experiència que repetirem en pròximes edicions”, ha conclòs Martínez.