En marxa les obres de l’aparcament de La Riba d’ Alcoi

Comprendrà entre 100 i 120 places

Ja han començat les obres per a habilitar un aparcament dissuasiu a La Riba, una actuació que és finançada al 90% pel programa d’Ajudes a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Les obres compten amb un pressupost de 444.880,55 euros i el termini d’execució és de quatre mesos.

L’actuació consisteix en l’adequació d’un solar per a convertir-lo en aparcament, estant previst que en la primera fase, actualment en obres, puguen disposar-se entre 100 i 120 places, que podran ampliar-se en posteriors actuacions, així com l’enllumenat i la recuperació de zona verda.

De moment les obres no afecten el trànsit, i en aquells moments en què hagen de donar-se canvis en la circulació rodada per la zona amb motiu de les actuacions a realitzar, quedaran perfectament senyalitzats i es donarà la informació pertinent.

L’empresa adjudicatària, Telmex Tecnològica General 21, S.L, va presentar tres millores respecte al projecte en la seua oferta, com són la construcció d’un mur de maçoneria de pedra calcària, l’encintat de vorades i una xarxa de drenatge superficial mitjançant la construcció d’un nou embornal i la seua connexió amb la xarxa de sanejament.

Amb l’habilitació d’aquest aparcament es donarà servei tant al veïnat de la zona, com als qui acudisquen al Centre per a anar als comerços així com als nombrosos serveis que hi ha en aquest barri.