Els Reis d’Orient visitaran tots els carrers de Sueca

Des de la Regidoria de Festes es vol enviar un missatge de tranquil·litat a tots els i les menors i els demanen que estiguen atents/es perquè ses Majestats recorreran tota la ciutat el pròxim dia 5, a partir de les 18 hores

 

Sueca es prepara per a rebre a ses Majestats, els Reis d’Orient, el pròxim dia 5 de gener. A pesar de les condicions imposades per la crisi sanitària que estem vivint, des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament han previst una rebuda especial, adaptada a les circumstàncies, “a fi que puguen repartir felicitat i il·lusió a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. Seguint tots els protocols, i sent extremadament cauts, no volíem deixar als i les més xicotets/es de la casa sense l’oportunitat de viure el dia més especial de l’any. Per això, volem dir-los a tots els xiquets i xiquetes que estiguen tranquils i molt atents perquè el pròxim dia 5, a partir de les 18 hores, els Reis, gràcies a la seua màgia, visitaran tots els carrers de Sueca sense excepció, no es deixaran cap sense visitar, perquè cap menor es quede sense poder veure’ls des de les seues cases i sense rebre els seus regals”, ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro.

Prèviament a este dia, podran entregar-los les seues cartes en la recepció als Reis d’Orient que s’instal·larà junt al campanar de l’església de Sant Pere. Serà els dies 2, 3 i 4 de gener, d’11 a 14 i de 17.30 a 20.30 hores, i sota estrictes mesures de seguretat.