Els Ajuntaments de Beniflà i Beniarjó renoven el seu conveni anual de col·laboració per a optimitzar les piscines

La signatura és un gest més de cohesió comarcal que evita duplicitats

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Beniarjó, Fernando Sellens, i l’alcalde i la segona tinenta de l’Ajuntament de Beniflà, Borja Gironés i Esther Peiró respectivament, van signar ahir dimarts 14 la renovació anual del conveni per a optimitzar l’ús de les dues piscines municipals de Beniarjó.

El consistori de menor població i sense piscina municipal aporta al conveni la contraprestació econòmica de 750 euros abans del 30 de juny, segons l’acord plenari de l’Ajuntament de Beniflà aprovat en el ple extraordinari del passat 9 de juny.

Aquest conveni és un element més de cohesió comarcal, generador d’estalvi i benestar, que evita futures duplicitats de piscines descobertes. En virtut del text signat els empadronad@s a Beniflà gaudiran del bany en idèntiques condicions que els empadronad@s a Beniarjó, abonant les mateixes tarifes i rebent iguals avantatges i millores que s’han realitzat aquest hivern en les instal·lacions.

Les piscines del Poliesportiu de Beniarjó s’obrin el 15 de juny i romandran operatives els set dies de la setmana fins al 15 de setembre. L’horari establit per al bany lliure, cursos i activitats és de 11,30 a 14,30 i de 17 a 20 hores.