El Real de Gandia ofereix beques per al seu estudiantat

La sol·licitud per a tenir accés a una de les beques que atorga el consistori haurà de presentar-se del 2 al 19 de novembre.

L’Ajuntament del Real de Gandia, ha convocat ajudes municipals per al curs 2021-2022 per a estudiants residents en el municipi. Enguany, el Govern local, ha tornat a incrementar el pressupost.

En concret les beques oferides són Batxillerat, CFGM i EOI (fins a 125 €), CFGS (fins a 250€), Esportistes d’Elit i Estudis Superiors de Música i Dansa, fins a 500€, i Estudis Universitaris fins a 750€.
 La inversió, de 9.000 euros, s’ha realitzat amb recursos propis del pressupost municipal, “ja que és necessari el suport institucional a les famílies i veïns del municipi”, según assenyala la regidora de Educación, Miriam Bañuls.

Per a l’alcalde, Gustavo Mascarell, “les polítiques prioritàries són les socials, les educatives i la creació de llocs de treball per a persones desocupades i, molt més, en la situació que estem vivint actualment. D’ahí l‘increment pressupostari per a aquests temes”, ha afegit. La sol·licitud per a tenir accés a una de les beques que atorga el consistori haurà de presentar-se del 2 al 19 de novembre. Els interessats a disposar de més informació poden entrar en el següent enllaç https://www.realdegandia.es/va/noticia/convocatoria-ajudes-estudis-obligatoris-curs-2021-2022