El Real de Gandia convoca la V Mostra de Teatre Dimas Cucart

El jurat escollirà a tres companyies que participaran en la V Edició de la Mostra el 21 i 28 d’octubre i 4 el de novembre

L’Ajuntament del Real de Gandia ha publicat les bases per a la participació en la V Mostra de Teatre Dimas Cucart. La mostra té com a objectiu promoure la creació escènica i oferir una programació cultural al municipi. La convocatòria està oberta, igual que en edicions anteriors, a la participació de col·lectius, grups i associacions que tinguen un projecte teatral. Per a participar, les associacions i entitats sol·licitants hauran de presentar un escrit a l’Ajuntament indicant que estan disposades a participar en la V Edició de la Mostra, per al que aportaran la documentació que poden trobar en la web municipal elrealdegandia.es fins el 5 de setembre.

Cada grup participant rebrà una ajuda màxima de 600€ de l’Ajuntament que  compta amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana.

La V edició se celebrarà a la tardor de 2021 i les representacions tindran lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura Alcalde José Blay Espí. Els dies i hores de representació seran inicialment els divendres 21 i 28 d’octubre i 4 de novembre a les 20.30h. Aquests horaris inicials podran estar subjectes a modificacions.L ’acte de cloenda es realitzarà el 4 de novembre de 2022 a les 20.30h, el dia del’última representació de la Mostra. Almenys dos representants de cada grup assistiran a aquest acte, on es farà el lliurament d’un obsequi per la seua participació en laMostra.